slutet gott?

Puh, vilket år... så säger jag ju förstås varje år. Känns som att tiden rusar men ändå hinner man med lite mer än man borde varje år.

Året som gått har varit fyllt av
jobb,
förvirring,
känslomässig berg å dalbana,
kärlek,
vänner
å framför allt musik!
Shit, vilken tur att man har musiken. Annars hade jag gått under för länge sen, de e bara att konstatera. Inget kan lyfta en på de sättet.

Jo förresten, kärleken från å till vännerna. I år har de mer än någonsin förut utkristalliserats vem som e mina sanna vänner. De som alltid finns där, oavsett vad. Nya å gamla.

Har tillbringat en stor del av dagen idag me att kasta ut gammal skit som jag samlat på mig å ändå finns de en hel del kvar man kan kasta ut känner jag. De e känslomässigt utmattande de där för de väcker minnen till liv som borde varit begravda å utplånade. Men men... terapeutiskt e de, minst sagt.

Det nya året ja... man ska nog akta sig för vad man önskar sig... tror jag alldeles bestämt. Vissa bollar som man sätter i rullning kanske man inte borde. Kluvna känslor, som alltid vid denna tiden på året.

sueño

Bebes de mi cuando estoy lejos
y bebes de mi cuando te quiero

Ibland kan man bara längta ihjäl sig
efter en kropp
en människa
en blick
en kyss
ett andetag
en smekning
ett stön

en mening
uttalad av rätt person
vid rätt tillfälle

como duele el amor
mi corazon espinado

Julstress? Julpress? Lr julstämning?

Blogthings e bra när man inte orkar tänka själv, bara att klicka å slänga upp i bloggen. Har kanske tänkt lite för mkt å ingående denna veckan som gått.

En sak jag funderat på ett tag nu e varför heter de julstämning just? Vi jagar den hela tiden men den verkar fly de flesta... hal liten rackare den där. Varför finns de bara julstämning? Vad hände med påskstämning, midsommarstämning lr varför inte pingststämning? Jag snöar vidare.

De bästa med julen e dagarna innan, mysigt å fint. Sen går julen jättefort, man ska helst springa från den ena aktiviteten till den andra, hinna hälsa på alla i hela släkten å träffa alla polarna. För att inte tala om de där julölen som måste inmundigas =) Hårt liv de där. Blandade känslor.

Längtar allra mest efter att få dansa mig svettig på juldan om jag ska va helt ärlig.

Snälla tomten om jag får önska mig något av dig i år så vill jag ha en klarare insikt. Jag är trött på lögner och att bli förd bakom ljuset i olika sammanhang. Åt alla skulle jag önska mod att säga som det är. Oavsett hur det är.

eeeh? bara kalla mig angelina...

Hahahahahaha.
Jag har för lite att göra just nu, jajamen.




You Are More Like Angelina Jolie



Bad girl with a heart of gold.

You are smart, sexy, and strong willed.

You aren't against stealing another girl's man...

If he's better off with you!

Are You More Like Jennifer or Angelina?

bara kalla mig darth




Star Wars Horoscope for Aquarius



You can be cruel and torment people who disagree with you.

Deep down, there is a peace-loving, friendly side to you.

You have a knack for inflicting pain on people and use your intellect during battle.



Star wars character you are most like: Darth Vader

What Is Your Star Wars Horoscope?

Drömmarna e syret för själen

Omtumlande, om än inte oväntat
Mycket kärlek, oväntad och väntad
Onödigt dåligt samvete
Ökat självförtroende
Vackra drömmar

Meditation
Sömn
Dags att läka
Inifrån

Blogg things... created by people on acid?




Your Personality Is Like Ecstasy



You're usually feeling the love for the world around you - you want to hug everyone.

And while you're usually content to sit back and view the world with wonder...

Sometimes you're world becomes very overwhelming and a little scary.

What Drug Is Your Personality Like?








Your Love Life Secrets Are



Looking back on your life, you will only have one true love.



You're a little scarred from your past relationships, but who isn't?



You expect a lot from your lover - you want the full package. You tend to be very picky.



In fights, you are able to walk away and calm down. You are able to weather the storm.



A break-up usually comes as a shock to you. You always think things are going well.

Your Love Life Secrets, Revealed


Asså, den sista stämde kanske in? Men å andra sidan har jag precis jobbat häcken av mig i 15 timmar å sen druckit ett glas vin så jag säger bara ja till allt. Synd att inte rätt person ringer just nu å ställer rätt fråga. Hade kunnat bli ett oväntat svar på den, haha.

Från vinterdepp till megapepp

Äntligen går det att blogga igen. Fan, man börjar bli smått beroende av det här ju.

Har jobbat sinnesjukt mycket de senaste två dagarna, 11-23.30 igår, 11.00.30 idag. Imorgon lär det bli 11 - whenever. Why not. Man hinner inte tänka så mkt på annat som snurrar i skallen i vanliga fall. Det känns i kroppen, särskilt efter att ha varit sjuk. Nåja, jag e nog tuffare än va somliga tror.

Det är såå mysigt på jobbet, restaurangbranschens galna tider gör att man kommer folk väldigt nära väldigt snabbt om man säger så. Det blir mkt prat som inte är direkt rumsrent men desto roligare, det man inte har tid och ork att göra när man kommer hem kan man ju prata om på jobbet istället. =)

Lördag är jag ledig, då tänker jag dricka vin och vara överdrivet social. Ifyouknowwhatimsayin, moahaha.

Mina vänner, ni som finns där i vått och torrt, som skickar mig kärlek via tankar, kommentarer och sms när tid inte finns till annat, utan er skulle min värld inte vara densamma. Vill att ni ska veta att jag älskar er sanslöst mkt! Bara kärlek, alltid... en massiv shout out till er!

verdammte feber

Fick julstämning igår för första gången, de hade gjort så fint på Ängavallen där jag va å jobbade. Ekologiskt julbord, mysig gård, massa tända ljus, gran å allt. Riktigt, riktigt mysigt. Rätt mkt bärande hit å dit å fixande å trixande men sån e ju restaurangbranschen, de e en del av charmen.

Sen va de Doclounge, hade inte tänkt ta mig dit för jag va inte piggast i stan men Gudrun ringde å jag hörde mig själv säga: I fix, no worries. Ovanligt. Bara att fortsätta kånka möbler å fixa å dona. Hon var upptagen med julgalan på KB, en särskild kväll för de hemlösa. Hur kan jag säga nej till att styra upp resten då ...

Filmen va helt fascinerande, Little Dieter needs to fly av Werner Herzog. En dokumentär om Dieter Dengler som växer upp i efterkrigstidens Tyskland, utvandrar till USA och blir så småningom stridspilot. Han blir skickad till Vietnam, hans plan blir nedskjutet å han blir tillfångatagen. Efter 6 månader i fångläger lyckas han fly.
Hela historien spelas upp till ett osannolikt soundtrack å e helt trollbindande. Helt matter of fact berättar Dieter Dengler om sitt liv. Den väckte många tankar... Ska utveckla dem en dag när jag mår lite bättre.

Feber har kommit tillbaka, inte så konstigt kanske med tanke på att jag e så dålig på att vila. Skallebank å värk i kroppen. Jag ska jobba tolv timmar om dan ons-fre. Thank the lord for Alvedon.

lördagsgala å söndagsblues

Jag kan inte skaka av mig deppigheten, den hänger med som en gnagande känsla. Kanske släpper den när de väl ordnat sig med ekonomin. Kanske sitter den djupare än så. Jag vet faktiskt inte. Vad jag vet e att de ger me sig, för ordnar sig gör saker å ting alltid men de hjälper liksom inte just nu.

Helgen har varit som vanligt men ändå inte.

Fredag utgång, Der Dritte Raum, ljudet sög kraftigt men de var riktigt bra, som väntat. Tidig hemgång för att vara i de sällskapet, hemma vid fyrasnåret i stadig form.

Lördag julgalan i Lund, Hipp Hipp, Anders å Måns, Robert Jelinek, Titiyo, Eagle-Eye Cherry, Simone Moreno, Damn å Timbuktu. Djupt svängigt å total kärlek. Enough said.
Mötte upp vänner på Retro efter, misslyckat men rätt roligt på sitt sätt.

Söndag under täcket i soffan, ångesten har haft mig i ett järngrepp hela dagen. Gick å fika me Grönis å vi tog en promenad å löste världsproblemen, vi förstår varandra. De e värt så mycket.
Va som också va värt mkt var Muhrster som ringde genast bara han såg mitt nick på msn. Han förstod att de va ett rop på hjälp. Jag har tur som har så många, fina människor som bryr sig om mig!

Imorgon väntar jobb, fast jag egentligen bara vill dra täcket över huvet å fly in i drömvärlden. Bara att bita ihop å ta nya tag. Jajamensan. Eller inte.

I väntan på vaddå?

Så i väntan på vadå
med hack i flytet nu när skruvstädet sitter åt
det fucking typiskt
men det är smällar man får ta
mata tillbaka bara
ducka svinga ducka svinga ducka svinga
i väntan på vadå
det är piss och päror
nu när skruvstädet sitter åt
det blir bara så hära
men det är tålamodets test
som tar det till det yttre
jag kan ta det
ge mej mera
vi kan ta det
(alla vill till himmelen men ingen vill ju dö, näeäe)

Orden räcker inte till...

Näe, en decembernatt som denna räcker de i sanning inte. Så jag lånar från en sjukt skön människa.
Tack Jason.

slacker

Jobbet i wonderful copenhagen blev inte långvarigt. Inte min grej att använda små cancersjuka barn som säljargument.
När ens säljcoach på fullaste allvar tycker att man ska sitta å säga: du måste tänka på att vissa av dessa barnen firar sin sista jul. Asså, helt ärligt. Visst e de sanning, de säger jag inget om men då får banne mig mer än 10% av vinsten gå till deras julfirande.


Nu ska jag chilla kraftigt i december. Känner faktiskt att jag behöver de, om jag nu ska känna efter, brukar inte va så bra på de annars.

Ska fixa lite i min lägenhet, även om heminredning inte intresserar mig över huvud taget så kan de trots allt va skönt att få lite balans.

Ska tillbringa en del tid på Österlen, för ro i själen.

(Titta, redan där massa saker som ska fixas, haha. Trevligt.)

Å visst blev de ett sms då när jag va så förvirrad å bekymrad. Fattar inte vad jag stirrar för. Min oro e min värsta fiende.

E kär i Köpenhamn å tänker använda mitt dyra pendlingskort till att åka dit så ofta jag kan i december.
Förutsatt att pengarna från de andra jobbet kommer nån jävla gång. Nu e han skyldig 10000 i vite också om jag förstått saker å ting rätt. Smart kille.

Jobba, jobba på, du måste jobba, för att få de att gå runt

E hemma idag med krasslig hals, feber å en skallebank som inte ens går över me Alvedon. Xtra bra när man skulle jobbat dubbelt idag... både i wonderful copenhagen å på not så wonderful gammalt mögjobb.

Egentligen var ju de gamla jobbet fantastiskt men de blev skit av de till slut. Fortfarande inte fått ut alla mina pengar därifrån å jag tvivlar på att jag nånsin kommer att få de. Va de nån som sa stämning? Jo, de lär bli så säger de som kan reglerna. Mindre å mindre roligt ju mer man gräver i de. Satans jävla oseriösa chefer i restaurangbranschen. Trötta mig.

E egentligen på rätt gott humör för de mesta nuförtiden men idag e jag så trött att ögonen vill falla ihop. Huvet som bankar vill egentligen dela kroppen i två å skicka ena halvan till Kphmn för att se Promoe på Rust å andra halvan till KB för att se Eek-a-mouse. Båda halvorna får allt vackert stanna hemma i soffan å dricka te, de e den bistra sanningen idag.

Ett enda litet sms, e de för mkt att begära? Nån gång måste ju en alldeles viss person tänka på mig också, lr? Tänker personen ifråga bara på mig när jag gör mig påmind... å vad tänks de då? Kan man undra.
Feber... xtra bra när man redan e förvirrad.

All good in Gretas hood

Chillar
Fylld av kärlek
Fantastiska vänner

Livet e sällan bättre än så här

Mycket snack, lite hockey

Efter den femtielfte artikeln i media som tar upp ämnet "män tänker oftare på sex än kvinnor å har större sexbehov" e jag, om möjligt, ännu tröttare på detta än förut. Falsk marknadsföring å total bullshit skulle jag vilja säga.
Majoriteten av män jag träffat vill ha mindre sex än vad jag vill, så e de bara.
Nu kan jag riktigt höra många tänka "lilla gumman, du har inte träffat mig" Tro mig, de har jag. Inte e jag dålig i sängen lr rädd för att experimentera heller, tvärtom.

Myterna som odlas hela tiden säger att män vill ha casual sex men för kvinnor handlar de om känslor. Jag tror inte att de stämmer.
Vad jag vet e att om jag ringer upp en skön snubbe som jag gärna skulle se mer av så tror han genast att jag har baktankar, av de mer seriösa slaget. Så e inte fallet, varför inte bara ta mig på orden?
Fattar inte vad problemet e?

hits