Kluvna toppar och djupa huvudhopp

Jodåsåatt.

Precis hemkommen från en lunch å liten sväng på stan med A. Alltid lika mysigt, tycker så himla mkt om hnm... tänk om allt sällskap kunde vara lika avslappnat å självklart.

Annars jobbas de ju en hel del nuförtiden. Inget ovanligt på något sätt, jag jobbar fan alltid lika mkt när jag har jobb. 

Annars har helgen varit kärlek från alla håll å kanter, kärleksbatteriet e laddat tror jag bestämt. Nya å gamla vänner har dykt upp där man minst anar de. På gott å ont, ibland tycker t o m jag att jag känner för många människor.

Å så har de varit lite längtan också.

Å så finns hemliga herrn som får mig att le när jag tänker på hnm.

Å så rusar man vidare, som alltid.
Huvudhopp och kluvna toppar.
Så har de varit å de lär inte ta slut heller.

Ikväll vill jag fan hångla... =)

coffee shop manager

Man har blivit med jobb

coffee shop manager

jojo, fint som snus
fast snus är äckligt, egenligen


www.barista.cc
så kan ni kika in å kolla upp vad jag ska pyssla med. 

Egentligen är nog min titel manager men den bli roligare som ovan kan jag tycka. 

Åh, idag är livet upp å upp å uppåt. 

Helgen var fin, om än lite tung. Men oj vad roligt jag haft. 

Nu väntar jobb, jobb å jobb. 
Äntligen! 
Jag vill helst ha så många bollar i luften som bara är mänskligt möjligt. 

Uppstyrd på alla möjliga plan.
Skönt.

Det bubblar kreativitet i kroppen på mig
Kärlek å åter kärlek
Kärleken är åter

Moralkakan - den enda kakan man inte vill äta och ha kvar

Konstigt, jag har en liten moraltant inne i mitt huvud som harklar sig hela jäkla tiden och vill påpeka att jag får skylla mig själv.
Om jag var en våldsam person skulle jag slå henne på käften.

Påskpussar, musiknördar och studiebesök

Det är lite glest med inläggen i den här bloggen tycker jag. 
Måste bero på att livet levs utanför hemmet... ett positivt tecken. 

Var liten och ledsen sist jag skrev något men det har jag skakat av mig rättså bra tycker jag. Grubblar en hel del gör jag ju men det är inte så konstigt med tanke på att jag fortfarande inte jobbar. Vänder och vrider en hel del gör jag också, som vanligt, det är nog bra att se saker från olika vinklar. Faran är bara att man snöar in sig i sina egna funderingar så att man drar allt ett steg för långt. 

Känner mig bitsk och rastlös i vanlig ordning, kämpar med att inte vara så förbannat snäll jämt. Till skillnad från vad många tror så håller jag faktiskt inne med en hel del åsikter och en hel del information också vad det beträffar. Jag är trött på att det snackas så mycket skit runt omkring mig. Inte bara om mig, även om jag är säker på att det förekommer, men i största allmänhet. 
Kan vi inte bara skippa det där och vara ärliga med varandra? 
Det gör ont ibland men är det så jäkla farligt när det gör ont då? 
Kan man inte komma starkare ur det?

Påskveckan har varit fin... 

Var i Köpenhamn med A på tisdagen, ingen vit tisdag det där inte, haha. Vi hade picknick i Kongens have i vårsolen och såg Timbuktu & DAMN på Stora Vega. Det var fantastiskt bra, såklart... 
Köpenhamn är så mysigt, dit skulle man åka oftare, så säger jag alltid när jag varit där men jag ska verkligen försöka. Ta mig i kragen och hoppa över sundet lite oftare.

La familia har också fått besök såklart. 
Var hos mamma på långfredagen, inte alltför mycket trafik trots påskrundan, soligt och blåsigt, precis som det ska vara på Österlen på påsken. Vi hade jättemysigt, det var skönt att komma ner och bli ompysslad lite. Känns som att ladda kärleksbatteriet, helt enkelt.
Var hos pappa på påskafton, minsta lillebror fyllde 14 år. Ofattbart vad snabbt tiden går. Hade lyckats med, att efter många om och men, hitta ett armband i present till honom. "Nåt street/skate/hiphop aktigt" var vad han önskade sig, det blev läder från Billabong. Han gillade det så det var ju tur =)

Utgång har det varit även på hemmaplan. En liten sväng på Metro och Inkonst på långfredan. Såg Kids on tv på Inkonst, märkligt band det där men jag gillar dem, tror jag... 
Tingsek på Jeriko på lördagen, fantastiskt bra som alltid. Sen Deluxe ... hängde i baren och lyssnade på grym old school hiphop courtesy of Bullet Proof Brothers alltså B med vän. Lite märkligt att vara där helt själv men jag fick snabbt sällskap av en god vän från förr så det var okej ändå. Vill inte att min närvaro där ska missuppfattas och samtidigt hatar jag att jag känner så, jag var inte där för hans skull. Även om det var trevligt att se honom, lite för trevligt kanske. Kluvet, minst sagt.
En titt in på Mission hanns med, bra musik som alltid. Tur att man är medlem nuförtiden. Fuck Dygnet Runt är allt jag säger om det där!
Sen nån obskyr efterfest där nån brutta från Eslöv höll hov för ett par nördiga killar och A. Som tur var ringde telefonen i nån tidig morgontimme, saved by the bell. Träffade en het vän från förut och åkte på studiebesök i annat område än Möllan, det är allt jag tänker säga om det, till någon, så fråga inte ens. It's classified.

En sak jag retat mig på länge är att det finns tydligen någon slags oskriven lag som säger att om man är av kvinnligt kön är det fritt fram att ragga skamlöst på en om man är ute själv. Och det är tydligen också fritt fram att bli skitsur om man är kort i tonen, även om man sagt redan från början att man är där för musiken. 
Vad i h-e? 
Det har hänt mig många ggr på senaste tiden att jag stått i min egen lilla värld inne på ngt ställe, snöat in mig på en eller annan låt eller funderat över en mix när någon snubbe kommit fram. Det är väl helt okej att visa intresse men om jag säger rakt ut, redan i inledande delen av en konversation att jag är där för att lyssna på musiken, kan jag inte få göra det då? Kan man inte få musiknörda ifred?









Smått ynklig

Slut helt enkelt är precis vad det är, nästan innan det börjat. Otroligt blandade känslor, känns konstigt att överhuvudtaget bry sig om något som varat så kort tid. Lite sårad stolthet, ett blåmärke till på hjärtat. Innerst inne vet jag att det är lika bra men just nu känner jag mig mest liten och ganska ledsen. Tror kanske att det är självförtroendet som fått sig en törn. Inte en så lämplig tidpunkt för det.
Det går över, bara att vänja sig vid tanken att vi kommer att ses överallt. Kanske inte så fel det heller, övergången till att bara vara vänner kanske blir rätt smidig.

hits